søndag den 21. september 2008

Farsbrød med spids-coleslaw

Dagens ret i dag var egentlig det, vi skulle have haft på tirsdag, men da vi kom lidt sent ind af døren i eftermiddags, blev det til denne dejlige og lette variant. Vi havde et halvt spidskål fra tidligere på ugen og dette blev derfor brugt i en coleslaw.

350 g. hakket oksekød
2 dl. kogte Quinoa
2 tsk. sennep
2 spsk. ketchup
1 spsk. soya (eller Engelsk sauce)
1 æg
Salt og peber

½ spidskål
2 gulerødder
1 dl. soya-yoghurt
2 spsk. mayonaise (den gode økologiske fra Rømer!)
Citronsaft
Karry
Peber

Start med farsbrødet - her kommer du simpelthen bare alle ingredienserne i en skål og rører dem sammen. Kom det enten i en brødform eller form et farsbrød i et ildfast fad.
Bag det i ovnen i 45 minutter ved 180 grader.

Hak spidskål fint og riv gulerødderne på et rivejern. Rør det sammen med yoghurt og mayonaise og smag til med citron, karry og peber.

Velbekommen :)

Ingen kommentarer: