søndag den 21. september 2008

Madplan

Vi laver (næsten) altid madplaner - og mest af to grunde:
  1. Det er let at overskue hvad vi skal lave
  2. Det er meget billigere end alm. indkøb! (Tro mig - der er faktisk rigtig mange penge at spare!)
Vi sætter os ned hver fredag eller lørdag og planlægger så en uges tid frem. Her er nogle gode råd til, hvordan du ligger en madplan.

  • Kig i jeres kalender: Hvem er hjemme og spise og har I nogen middagsaftaler?
  • Sørg for at variere jeres opskrifter så i både får fisk, kylling og oksekød.
  • Planlæg evt. en vegetar-dag
  • Lad én af dagene stå åben til rester, adhoc-mad eller middag hos bedsteforældrene :)
  • Søg på nettet for at finde gode idéer til opskrifter - evt. her på siden, hvor du kan finde mad planer eller på en hjemmeside.
  • Skriv evt. på madplanen, hvor I har fundet opskriften ("Kogebogen side 141"...) så dén der skal lave mad hurtigt kan finde den.
  • Lav en samlet indkøbsliste og køb ind på én gang.
  • Gem jeres gamle madplaner, så I senere kan bruge dem som inspiration.
Søgning
Vi går tit på nettet for at finde opskrifter eller i nogle af vores mange gode bøger (se mere i kategorien "Bøger").
Alletiders Kogebog er et ret godt sted at finde opskrifter - også glutenfrie opskrifter!!

Alletiders Kogebog
(Klik her for at komme til siden)

Få inspiration til din madplan - tilmeld dig nyhedsbrevet









Tilmeld dig vores nyhedsbrev
* indicates required









Powered by MailChimp















Ingen kommentarer: