torsdag den 23. oktober 2008

Herregårdsbøf - den klassiske med et "twist"

Dette er en rigtig klassiker og du bliver bestemt ikke snydt for noget som helst!
Her er hakkebøf, ærter, fritter og bearnaise!

Ingredienser:
4 hakkebøffer (ca. 400 g. i alt)
1 stort knoldselleri
1 spsk. olie
salt
1 pose frosne ærter
4-5 spsk. god mayonaise
1-2 tsk. Bearnaise-essens

Skræl knoldselleriet og skær det i stave. Kom stavene i en pose med olie og salt (evt. også andet krydderi). Pust posen fuld af luft, slå en knude og ryst så posen, så det hele bliver fordelt.
Tag fritterne ud af posen og kom dem på en bradepande med lidt bagepapir. Sæt det i ovnen ca. 45 minutter ved 160 grader (indtil de er møre).

Steg hakkebøfferne på panden - du behøver som oftest ikke komme olie på panden, da der er fedt nok i kødet.

Kog ærterne i en kasserolle.

Kom mayonaisen i en skål og tilsæt lidt af Bearnaise-essensen ad gangen, indtil du synes at det har den "rigtige" smag af bearnaise-sauce.

Så er der serveret!

Få flere klassiske og kernesunde opskrifter - tilmeld dig nyhedsbrevet:







Tilmeld dig vores nyhedsbrev
* indicates required









Powered by MailChimp















Ingen kommentarer: