søndag den 2. november 2008

Persille-shake


Lad dig ikke afskrække af overskriften - det var faktisk en ganske god oplevelse :)
Fruen havde været på graviditets-kursus hos Thorbjörg, og kom hjem med denne opskrift.

Persille i sig selv, er rig på A-, B- og C-vitamin samt jern og kalk. Det er altså virkelig en energibombe der vil noget.

Prøv og kom med din egen kommentar til dette indlæg :)

Ingredienser:
2 dl. rismælk
1 håndfuld persille
1 tsk. hørfrø-olie 
1 knsp. vanillepulver
3-4 isterninger

Kom det hele i blenderen og giv det 1-2 minutter.
Det er vigtigt at persillen bliver 100% blendet, for ellers er der "klumper" og blade i.
Sørg desuden for, at der kommer isterninger i, for det køler drikken af og giver den en meget bedre smag.

Prøv og lad os høre dine kommentarer :)

Ingen kommentarer: