torsdag den 23. oktober 2008

Lammekølle i Römertorpf

Hertil aften stod den på lammekølle i Römertorpf med linser og rødbeder. En herlig enkel ret, hvor vi også tilføjede et par dadler :)

Ingrediener:
1 lammekølle (ca. 1,2 kg. - alt afhængig af størrelsen på din Rømer')
7-8 fed hvidløg.
2 dl. grønne linser
2-3 rødbeder i tern
1 dl. vand
Krydderier (såsom rosmarin, mynte, provence eller andet til at krydre lammekøllen med).
salt

Start med at komme linser og rødbeder i römertorpf'en.
Prik dybe huller i lammekøllen med en kniv og kom et pillet fed hvidløg i hvert hul. Krydr lammekøllen med dit yndlings krydderi og salt og kom den så op i römertorpfen og lig låg på.
Stil det hele i en kold ovn og skru op til ca. 230 grader. Lad det passe sig selv i ca. 2 timer (til lammekøllen er mør).

Velbekommen.

Ingen kommentarer: