torsdag den 23. oktober 2008

Andebryst i Rømertorpf

Denne opskrift er én af vores helt klare favoriter, når vi hiver vores rømertorpf frem! Det er også suveræn gæstemad.

Ingredienser:
2-3 andebryster (afhængig af størrelsen på din rømertorpf)
2-3 æbler
1-2 løg
1-2 håndfuld svesker
Salt og peber

Skær æbler og løg i tern og kom det i bunden af rømertorpfen sammen med svesker.
Lig andebrysterne ovenpå og krydr med salt og peber.
Kom evt. en smule vand i bunden.

Stil det i en kold ovn og giv det 1½ - 2 timer (jo mere jo bedre) ved høj varme (220-250 grader).
Tag låget af de sidste 5-10 minutter for at gøre dem helt sprøde.

Server dem sammen med valgfrit tilbehør, f.eks. rødkålssalat, grillerede grøntsager og en lækker dressing lavet af soya-yoghurt.

Ingen kommentarer: