Men vi modstod fristelsen!! I stedet gik jeg på jagt i køleskabet med det formål at finde noget, som kunne laves i løbet af 15 minutter!
Det blev til følgende:
1 pose frosne rejer
½ pose frosne ærter
1 lille blomkål
7 cherry tomater
1 dl. soya-youghurt naturel
3 æg
1 tsk. karry
Start med at sætte tre gryder på dit komfur: 1 kasserolle til æggene, 1 gryde til blomkål og 1 gryde (uden teflon-belægning) til rejer - og tænd for alle tre blus.
Kog æggene til de er hårdkogte og kog blomkålen i ca. 5 minutter (den skal ikke være udkogt!).
Gryden uden teflon-belægning skal du tænde for og lade den varme op (uden fedtstof) i ca. 5 mnutter.
Hæld så de frosne rejer i. Det virker voldsomt, men de bliver simpelthen lynoptøede. Efter 2 minutter kommer du ærterne i og lad det hele simre/stege i et par minutter. Rejer og ærter skal kun lige tøes op - ikke steges.
Bland imellemtiden youghurt med karry og smag evt. til med citronsaft. Kom rejer og ærter i blandingen og rør rundt.
Skær cherrytomaterne i både og anret det hele på en tallerken:
- Kogt blomkål
- Kogte æg
- Rejer og ærter med karrydressing
- Cherrytomater
Det smager virkelig godt og er imponerende mættende!
Velbekommen :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar