tirsdag den 11. november 2008

Sådan shopper vi glutenfrit og økologisk!

Det største problem, som vi er stødt på er, hvor vi skal få alle de produkter, som vi kan tåle og som der anbefales.
I starten (for ca. 3 år siden) var det lidt problematisk. Tanja gik på et "Detox dit liv" hold og blev konstant inspireret. Men når man ikke bor lige i centrum af København, kan det ofte være svært at få alle de "gode" ting.
Så når vi endelig var i København, gik turen til alle de forretninger, hvor vi kunne få tingene og så blev der ellers købt stort ind (i det omfang pengene rakte!).

Men efterhånden som der er kommet mere fokus på den gluten- og sukkerfri tilværelse, har udvalget i forretningerne her på Vestsjælland også ændret sig.
Nu kan vi f.eks. få de mest basale ting såsom soyamælk, rismælk, glutenfrit mel og lignende i vores lokale SuperBrugsen.

Vi kan også vælge at køre ind til Sorø og benytte SuperBrugen dér - den har et kæmpe udvalg, af økologiske og glutenfri dagligvarer. Det er alt ligefra forskellige melsorter til færdigbagt brød og pastaskruer


Ofte tager vi ind til Slagelse, hvor der både ligger en helsekost og en etnisk grønthandler. Her kan vi også få mange af de ting, som vi har brug for i vores hverdag.

Så når den står på indkøb om lørdagen, så kan vi nu nøjes med at køre til én (lidt større) by og handle stort set ALT - resten finder vi på nettet :)

Vi bruger bl.a. Helsebasen og Funkisfood.

God shoppetur :)

Martin

Ingen kommentarer: