Ingredienser:
1 glas tofu
1 dl. soya
8-10 dråber fishsauce
2 fed hvidløg, finthakket
1 citron, saft og skal
½ tsk. ingefær, stødt
½ hvidkål (eller rødkål)
2 små majroer
2 små rødbeder (evt. de stribede)
1 lille løg
Skær tofu'en i tern og kom det op sammen med de øvrige ingredienser til marinaden (soya, fishsauce, hvidløg, ingefær og citron). Lad det trække i køleskabet mindst 5-6 timer (og gerne natten over).
Snit grøntsagerne meget fint/tyndt.
Varm en gryde/pande (uden slip-let belægning!) godt op - ca. 5 minutter for fuld drøn på blusset.
Kom ca. ½ dl. vand ved (det skal være så varmt, at det begynder at danne perler og syde ligesom olie).
Kom tofuen (uden marinden) i gryden og rør det rundt, så det ikke brænder på. Når der har fået et minuts tid kommer du alle grøntsagerne ved og rører rundt. Lad det simre/svitse i 2-3 minutter til grøntsagerne lige er blevet møre og tilsæt så marinaden.
Tag det af blusset og servér - evt. med lidt andet grønt tilbehør.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar