torsdag den 12. november 2009

Rødbede råkost

Vi var forleden på besøg hos nogle venner og fik denne lækre rødbede råkost som tilbehør.
Det lykkedes mig også at vriste opskriften ud:

Ingredienser
4 store gulerødder
2 rødbeder
15-20 vindruer
1 håndfuld val- eller hasselnødder

Dressing
2 dl. yoghurt (eller anden syrnet mælkeprodukt)
1 tsk. sukker
2 spsk. reven peberrod
1 spsk. friskpresset citronsaft
Salt
Peber

Riv gulerødder og rødbeder på et rivejern og halver vindruerne.
Rør dressingen sammen og smag til med salt og peber og vend herefter gulerødder, rødbeder og druer i. Pynt med valnødder.

Variationer
Du kan også vælge at variere salaten lidt og komme lidt fintskårne æbler i.
Eller udskift dressingen med den som jeg bruger til rødkålssalaten.
Du kan også udelukke peberrod eller måske tilføje lidt små capers... Der er rigtig mange muligheder.

1 kommentar:

weight gainer sagde ...

Lyder spændene det må jeg hellere selv prøve