Det lykkedes mig også at vriste opskriften ud:
Ingredienser
4 store gulerødder
2 rødbeder
15-20 vindruer
1 håndfuld val- eller hasselnødder
Dressing
2 dl. yoghurt (eller anden syrnet mælkeprodukt)
1 tsk. sukker
2 spsk. reven peberrod
1 spsk. friskpresset citronsaft
Salt
Peber
Riv gulerødder og rødbeder på et rivejern og halver vindruerne.
Rør dressingen sammen og smag til med salt og peber og vend herefter gulerødder, rødbeder og druer i. Pynt med valnødder.
Variationer
Du kan også vælge at variere salaten lidt og komme lidt fintskårne æbler i.
Eller udskift dressingen med den som jeg bruger til rødkålssalaten.
Du kan også udelukke peberrod eller måske tilføje lidt små capers... Der er rigtig mange muligheder.
1 kommentar:
Lyder spændene det må jeg hellere selv prøve
Send en kommentar