Boller i karry
500 g. hakket kyllingekød (eller kyllingfilet som du giver en tur i blenderen)
1 lille løg
1 fed hvidløg
1 æg
salt og peber
Alle ingredienserne røres sammen og boller formes med en ske og koges i vand (ca. 5 minutter afhængig af størrelsen)
1 løg (eller 1 porre)
1-2 gulerødder
1 æble
1 spsk. kokosolie (eller anden olie)
1-2 spsk. karry (afhængig af styrke og smag)
½ liter soyamælk
2 dl. vand
Bouillon
Riv løg, gulerødder og æbler og svits dem i olien. Tilsæt karry og lad svitse kort sammen med grøntsagerne.
Tilsæt soyamælk, vand og bouillon og lade det koge i ca. 20-30 minutter indtil grøntsagerne er møre. Kom saucen i en blender eller brug din stavblender.
Kom saucen tilbage i gryden og kom kødbollerne i og lad det koge op.
Server med brune ris.
Du kan med fordel lave bollerne mens sovsen koger.
Velbekommen
Få flere opskrifter tilsendt - tilmeld dig nyhedsbrevet
Ingen kommentarer:
Send en kommentar