torsdag den 18. september 2008

Fiskefrikadeller med remoulade (en klassiker!)

I dag skulle det gå stærkt, for undertegnede kom lidt sent hjem, så fruen stod for maden.
Vi havde købt nogle frosne Pollock-filetter i Kvickly og efter lidt optøning var de klar til brug.
Vi laver næsten altid selv remouladen og der findes simpelthen ikke noget bedre! Tro mig - når du først har smagt det (og så går det vanvittig stærkt!!)

Ingredienser:

Fiskefrikadeller
3-4 filetter (torsk, pollock, sej eller anden hvid fisk)
1 løg
1 æg
1 spsk. persille
Salt og peber
1 spks. kokosolie

Remoulade
½ løg
1 lille gulerod
3 drueagurker
1 lille klods selleri
1 lille klods hvidkål
3-4 spsk. mayonaise
½ tsk. karry

Start med fiskefiletterne. Du putter alle ingredienserne i en blender og giver det ½-1 minut, indtil farsen er lind.
Form farsen til fiskefrikadeller med en spiseske og steg dem i olien.

Imens fiskefrikadellerne steger putter du alle de "hårde" ingredienser i blenderen (altså en rengjort blender) og blender dem indtil de er finthakket.
Rør grøntsagerne med mayonaise og karry og så er remouladen klar.

Hertil kan du evt. servere et par skiver hjemmebagt rugbrød (der kommer snart en opskrift på godt, glutenfrit brød)

Få flere "hverdags-opskrifter" - tilmeld dig nyhedsbrevet:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
* indicates required




Powered by MailChimp




Velbekommen

De bedste hilsner fra
Martin

Ingen kommentarer: