Vi havde købt nogle frosne Pollock-filetter i Kvickly og efter lidt optøning var de klar til brug.
Vi laver næsten altid selv remouladen og der findes simpelthen ikke noget bedre! Tro mig - når du først har smagt det (og så går det vanvittig stærkt!!)
Ingredienser:
Fiskefrikadeller
3-4 filetter (torsk, pollock, sej eller anden hvid fisk)
1 løg
1 æg
1 spsk. persille
Salt og peber
1 spks. kokosolie
Remoulade
½ løg
1 lille gulerod
3 drueagurker
1 lille klods selleri
1 lille klods hvidkål
3-4 spsk. mayonaise
½ tsk. karry
Start med fiskefiletterne. Du putter alle ingredienserne i en blender og giver det ½-1 minut, indtil farsen er lind.
Form farsen til fiskefrikadeller med en spiseske og steg dem i olien.
Imens fiskefrikadellerne steger putter du alle de "hårde" ingredienser i blenderen (altså en rengjort blender) og blender dem indtil de er finthakket.
Rør grøntsagerne med mayonaise og karry og så er remouladen klar.
Hertil kan du evt. servere et par skiver hjemmebagt rugbrød (der kommer snart en opskrift på godt, glutenfrit brød)
Få flere "hverdags-opskrifter" - tilmeld dig nyhedsbrevet:
De bedste hilsner fra
Martin
Ingen kommentarer:
Send en kommentar