tirsdag den 14. oktober 2008

Klatkager

Vi havde en smule ris tilbage fra aftensmaden i går og fik den idé, at forsøge os med klatkager. Det blev yderst vellykket. Bare sørg for, at risene ikke er blevet saltet (!).

Ingredienser
1 dl. kogte ris
2 dl. mælk
½ dl. rismel
1 æg
1 tsk. Birkesød (du kan evt. også bruge en most banen i stedet)
1 knsp. vanillepulver
1 drys kardemomme

Pisk mælk, æg og rismel sammen og tilsæt sukker, vanille og kardemomme. Til sidst vender du risene i.
Du steger klatkagerne på en varm pande i lidt kokosolie.

Mums!

Få flere spændende dessert opskrifter - tilmeld dig nyhedsbrevet:








Tilmeld dig vores nyhedsbrev
* indicates required









Powered by MailChimp















2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det bliver nogle meget våde klatkager !

Bengaard sagde ...

Hej,

Det lyder underligt, for der er ikke så meget væde i.

Konsistensen af dejen bør blive som en noget tyk pandekagedej.