Vi speedede opskriften lidt op, dvs. vi gav den ikke fuld tid i gryden. Til gengæld skar vi kylligefiletterne ud i små mundrette stykker.
Ingredienser
3-400 g. kyllingefilet
1 spks. kokosolie
1 løg
2 fed hvidløg
1 tsk. spidskommen
2 tsk. gurkemeje
½ tsk. stødt koriander
1 tsk. grøntsagsbouillon
2,5 dl. vand
1 håndfuld oliven
1 dåse kikærter
Steg kyllingen i kokosolie og tilsæt herefter hakket løg og hvidløg. Lad det svitse indtil løgene er bløde.
Tilsæt så spidskommen, gurkemeje, koriander, bouillon og vand. Rør rundt og lad det koge i 20-30 minutter. Tilsæt herefter oliven og kikærter og lad det simre i yderligere 10 minutter.
Server kylligegryden med kogte brune ris.
Velbekommen ;)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar