tirsdag den 14. oktober 2008

Kyllingegryde med kikærter og oliven

I dag kom dagens opskrift fra Allergi Kogebogen (se mere om denne under links).
Vi speedede opskriften lidt op, dvs. vi gav den ikke fuld tid i gryden. Til gengæld skar vi kylligefiletterne ud i små mundrette stykker.

Ingredienser
3-400 g. kyllingefilet
1 spks. kokosolie
1 løg
2 fed hvidløg
1 tsk. spidskommen
2 tsk. gurkemeje
½ tsk. stødt koriander
1 tsk. grøntsagsbouillon
2,5 dl. vand
1 håndfuld oliven
1 dåse kikærter

Steg kyllingen i kokosolie og tilsæt herefter hakket løg og hvidløg. Lad det svitse indtil løgene er bløde.
Tilsæt så spidskommen, gurkemeje, koriander, bouillon og vand. Rør rundt og lad det koge i 20-30 minutter. Tilsæt herefter oliven og kikærter og lad det simre i yderligere 10 minutter.

Server kylligegryden med kogte brune ris.

Velbekommen ;)
 

Ingen kommentarer: