Ingredienser:
250 g rismel
250 g rismel
100 g majsmel
100 g quinoa el. hirse (kan også erstattes af grove havregryn - evt. glutenfri!)
25 g gær
6 dl vand
1 tsk. salt
½ dl. olivenolie
1 spsk. FiberHusk (loppefrøskaller)
Evt. 1 dl. solsikkekerner eller græskarkerner som kan blandes i dejen, hvis man har lyst.
Opløs gæren i vandet og tilsæt salt og olie. Kom herefter FiberHusk i blanding og pisk det med en el-pisker indtil massen gelerer. Alle melsorter og havregryn røres i.
Form bollerne med en ske og sæt dem på en bageplade. Sæt derefter hele pladen i køleskabet natten over.
Hvis du ikke har plads til pladen i køleskabet, kan du også lade dejen blive i skålen og så stille dén på køl. Så skal du i stedet forme bollerne om morgenen.
Bages ved 225 grader i 20 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar