fredag den 12. december 2008

Glutenfrit Kernebrød

Denne opskrift måtte prøves, da vi efterhånden har brugt vores "almindelige" opskrift i noget tid.Et ganske simpelt brød med et dejligt resultat :)

250 g solsikkekerner
100 g græskarkerner
100 g hørfrø
100 g sesamfrø
25 g. FiberHusk.
1 tsk. salt
Vand

Start med at blende solsikkekerner, græskarkerner, hørfrø og sesamfrø til mel i en kaffemølle eller en minihakker/blender.
Forsæt derefter i blenderen, hvor du kommer de øvrige ingredienser i, og lidt efter lidt tilsætter vand indtil dejen er grødagtig og klistret.
Hæld det derefter ud på en bageplade beklædt med bagepapir i 2-3 cm. tykkelse.

Bag det i ovnen ved 180 grader i 50-60 minutter.

Du kan herefter skære brødet ud i stykker (lidt i stil med knækbrød)
Det kan sagtens opbevares i køleskabet en uges tid.

Ingen kommentarer: