250 g solsikkekerner
100 g græskarkerner
100 g hørfrø
100 g sesamfrø
25 g. FiberHusk.
1 tsk. salt
100 g græskarkerner
100 g hørfrø
100 g sesamfrø
25 g. FiberHusk.
1 tsk. salt
Vand
Start med at blende solsikkekerner, græskarkerner, hørfrø og sesamfrø til mel i en kaffemølle eller en minihakker/blender.
Forsæt derefter i blenderen, hvor du kommer de øvrige ingredienser i, og lidt efter lidt tilsætter vand indtil dejen er grødagtig og klistret.
Hæld det derefter ud på en bageplade beklædt med bagepapir i 2-3 cm. tykkelse.
Bag det i ovnen ved 180 grader i 50-60 minutter.
Du kan herefter skære brødet ud i stykker (lidt i stil med knækbrød)
Det kan sagtens opbevares i køleskabet en uges tid.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar