Det er simpelthen så let at lave og den var et hit hos hele familien.
Vi brugte de glutenfri kyllingepølser fra Hanegal i stedet for bacon.
Ingredienser
6 æg
2½ dl. soyamælk
2 spsk. boghvedemel
5 wiener-kyllingepølser
1 spsk. Nutana plantefedtstof (eller kokosolie)
8-10 cherrytomater
1 lille håndfuld babyspinat
Salt og peber
Skær pølserne i mindre stykker og steg dem på panden i fedtstof.
Imens piskes æg, mælk, mel, salt og peber sammen og kommes på panden, når pølserne har fået et par minutter på panden.
Skru ned for blusset og lad det bage i et par minutter, mens du skærer cherrytomaterne i skiver. Lig dem på æggekagen sammen spinat og lig så låg på panden.
Lad det bage indtil æggemassen er helt stiv.
Servér med glutenfrit brød, sennep og lidt ketchup.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar