Samtidig havde fruen fået en opskrift på hjemmelavet glutenfri pasta.
Kødsauce - ingredienser
4-500 gr. hakket oksekød
2 små løg
2 fed hvidløg
1 gulerod
1 lille pastinak (eller persillerod)
1 dåse flåede tomater
2 dl. vand
2 tsk. oregano
1 tsk. paprika
2 laurbærblade
Salt
Start med at svitse kødet i en gryde eller på en pande. (Jeg var lidt bange for, at det blot ville blive kogt kød i stedet).
Snit løg, hvidløg, gulerod og pastinak og kom det i bunden af Rømertopf'en.
Kom det svitsede kød op og hæld tomater, vand og krydderier ved.
Stil det hele i en kold ovnog giv det 1-1½ time ved 230 grader.
Pasta - ingredienser
90 g. Kamut-mel (kæmpedurummel)
90 g. Quinoa-mel
3 æg
1 spsk. olie
1 spsk. vand
Kør alle ingredienserne i en foodprocessor og lad det hvile i en time (det er MEGET vigtigt, at det får lov til at hvile).
Rul dejen tyndt ud og skær det i strimler (eller kør det evt. igennem en pastamaskine).
Kog pastaen i rigeligt med vand, olie og salt i 4-7 minutter.
Få flere gode opskrifter til din rømertopf - tilmeld dig nyhedsbrevet:
Ingen kommentarer:
Send en kommentar