lørdag den 27. december 2008

Pesto Kartofler

Dette er score-mad... og jeg mener det! Det var faktisk denne ret, som imponerede den pige, som jeg havde til middag i 2003... Idag er vi gift! Så vogt dig. At servere dette kan have ubeskrivelige konsekvenser :)

Ingredienser
10-15 kartofler
1 lille løg
2 fed hvidløg
2 spsk. pesto
1 dl. sojafløde
2½ dl. sojamælk
Salt og peber.

Start med at skære kartoflerne i skiver og kog dem i 3-4 minutter.
Imens hakker du løg og hvidløg. Kom løgene i et fad sammen med kartoflerne.
Bland pesto fløde og mælk i en skål og kom en smule salt og peber i.
Hæld blandingen over kartofler og løg og giv det så ca. 30 minutter i ovnen ved 200 grader.

Server disse pestokartofler til at alt det, hvor du normalt vil servere flødekartofler.

Få flere spændende gourmet opskrifter - tilmeld dig nyhedsbrevet:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af information om opskrifter!
E-mail adresse:
Navn:

Ingen kommentarer: