Ingredienser
500 g. okseinderlår i strimler
300 g. champignoner
2 løg
75 g. smør (eller andet fedtstof til lige at stege kødet i)
1 tsk. salt
Et drys peber
1 tsk. paprika
2 dl. bouillon
½ dl. tomatpure
1 dl. fløde (eller sojafløde)
Start med at svitse kødet på en pande og tilsæt finthakket løg og champignoner i skiver.
Kødet skal blot have lidt farve. Hæld det hele i rømertopf'en og tilsæt salt, peber, paprika, bouillon og tomatpuré.
Sæt det hele i en kold ovn og lad det få ca. 1½ time ved 220-230 grader.
Server med en god gang hjemmelavet kartoffelmos eller forsøg dig med en rodfrugtmos (eller kartoffelmos af søde kartofler!)
Få flere opskrifter til rømertopf - tilmeld dig nyhedsbrevet:
God fornøjelse - og velbekommen
Martin
Ingen kommentarer:
Send en kommentar