lørdag den 10. januar 2009

Rodfrugt Rösti

Disse rösti er virkelig lækre til det meste kød. Du kan helt selv bestemme hvilke rodfrugter eller andre grøntsager du vil have i. Du kan selvfølgelig også nøjes med at bruge kartofler, men du får en langt bedre og sødere smag, hvis du også kommer andre rodfrugter i.

Ingredienser
400-500 g. blandede rodfrugt (f.eks. persillerod, pastinak, gulerod eller kartoftler.)
1 løg
2 æg
Salt
Peber
2 spsk. olie (evt. kokosolie)

Start med at rive alle rodfrugterne og pres væden ud af dem. Evt. i en sigte ved hjælp af hånden. Det er vigtigt, at der kommer så meget væde ud, som muligt.
Bland rodfrugterne med æg, salt og peber og form dem som flade pandekager (ca. 1 spsk. pr. røsti)
Steg dem i olie på panden i ca. 5-6 minutter på hver side ved middel varme.

Få flere spændende gourmet opskrifter - tilmeld dig nyhedsbrevet:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af information om opskrifter!
E-mail adresse:
Navn:



Velbekommen

Ingen kommentarer: