Af Karen Broström
4 pers.
3 kyllinge fileter skåret i grove tern
2 ds. Flåede hakkede tomater
En kvart stor eller en halv lille ananas skrællet og skåret i tern
1 løg
1 fed hvidløg
1 rød chili
Salt og peber
Smør et ildfast fad med olie, jeg bruger kokosolie, fås i helsekostbutikker, og varm ovnen op til 175 grader.
Hak løget fint og bland det sammen med de to dåser flåede hakkede tomater.
Tilsæt et fed presset hvidløg. Fjern kernerne på chilien og hak den fint. Den kommer du også ned i tomatsaucen.
Til sidst kommes ananasstykkerne i. Det skal ikke vares på i en gryde, bare blandes sammen.
Fordel de grove tern af kyllingefilet, jeg skærer dem i 4x4 cm. i det ildfaste fad og kom tomatsaucen over.
Bag den i ovnen i 45 minutter, rør i den et par gange undervejs.
Server med dampet broccoli, quinoa eller brune ris.
Karen Broström er madskribent på Helsingør Dagblad og selvlært kogekone. Medvirker i den højaktuelle bestseller "Kernesund Familie - Sådan" og i flere magasiner om børn. Se meget mere på Karens hjemmeside:http://www.bricksite.com/karen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar