Ingredienser
4-5 rødspættefiletter
1 æg
1 dl. majgryn (du kan evt. også bruge boghvedemel til panering)
2 spsk. kokosolie
Kartofler (så mange man nu vil have)
2 spsk. Nutana plantefedtstof (eller en spsk. kokosolie)
2 spsk. boghvedemel
½ l. sojamælk
Friskhakket persille (rigeligt!)
Muskatnød
Salt og peber
Evt. lidt citronsaft
Start med at skrælle kartoflerne og kog dem.
Imens piskes ægget i én tallerken og majsgryn blandes i en anden tallerken med lidt salt og peber.
Vend først filetterne i æg og derefter i "paneringen". Steg dem i kokosolie på panden ved middel varme.
Mens de steger, smelter du lidt fedtstof (Nutana eller kokosolie) i en gryde. Tilsæt boghvedemel og pisk, mens du så tilsætter mælken.
Krydr med muskatnød, salt og peber og kom til sidst persille i. Du kan evt. justere saucen med lidt citronsaft.
Det hele serveres evt. sammen med en hjemmelavet remoulade.
Du kan få mange flere kernesunde opskrifter på mail - tilmeld dig nyhedsbrevet:
Ingen kommentarer:
Send en kommentar