onsdag den 18. marts 2009

Fiskefilet, kartofler og persillesauce

Så var det tid til fisk! Bilka havde haft tilbud på friske rødspættefiletter, så nu skulle vi have en klassiker på middagsbordet. Det var bestemt også noget, som vores søn på 2 år var interesseret i, så han kørte lige to fiskefiletter ned ;)

Ingredienser
4-5 rødspættefiletter
1 æg
1 dl. majgryn (du kan evt. også bruge boghvedemel til panering)
2 spsk. kokosolie
Kartofler (så mange man nu vil have)
2 spsk. Nutana plantefedtstof (eller en spsk. kokosolie)
2 spsk. boghvedemel
½ l. sojamælk
Friskhakket persille (rigeligt!)
Muskatnød
Salt og peber
Evt. lidt citronsaft

Start med at skrælle kartoflerne og kog dem.
Imens piskes ægget i én tallerken og majsgryn blandes i en anden tallerken med lidt salt og peber.
Vend først filetterne i æg og derefter i "paneringen". Steg dem i kokosolie på panden ved middel varme.

Mens de steger, smelter du lidt fedtstof (Nutana eller kokosolie) i en gryde. Tilsæt boghvedemel og pisk, mens du så tilsætter mælken.
Krydr med muskatnød, salt og peber og kom til sidst persille i. Du kan evt. justere saucen med lidt citronsaft.

Det hele serveres evt. sammen med en hjemmelavet remoulade.

Du kan få mange flere kernesunde opskrifter på mail - tilmeld dig nyhedsbrevet:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af information om opskrifter!
E-mail adresse:
Navn:

Ingen kommentarer: