1 kylling (ca. 1400 g.)
1 spsk. sennep
1 spsk. honning
1 spsk. balsamico
2 gulerødder
1 porre (eller 1 løg)
2 stilke bladselleri
2-3 skiver citron
3 dl. linser
6 dl. vand
Salt
Peber
Start med at skære gulerødder, porre og selleri ud i mindre tern. Kom det i rømertopfen sammen med linser og et par skiver citron.
Lig kyllingen oven på.
Rør en marinade af sennep, honning og balsamico og smør dette på kyllingen. Hæld bare resten henover kyllingen!
Tilsæt vand og sæt det hele i en kold ovn ved 250 grader. Lad det få 1½ - 2 timer.
Velbekommen
2 kommentarer:
Jeg kan godt lige linser:)opskriften skal prøves..
Umm det lyder lækkert. Hvilke linser er gode at bruge?
Venlig hilsen
Lisbeth Andersen, Odense
Send en kommentar